Přidat odpověď
" kolika lidem přijde normální, že rodiče mají "mastné pusy" a děti mají jíst suchý chleba, protože přece "nemají nárok". "
no tak o tom nebyla zas tak moc rec.
Mne zas prijde nenormalni, kolik lidi ocekava, ze rodice se maji bez reci starat dal, kdyz deti z nejakeho duvodu jedi suchy chleba. Protoze ja treba jsem ucila deti od malicka, ze musi myslet o par kroku dopredu. Aby se nezamotali do situaci, ktere za ne musi resit nekdo jiny. Prizpusobit svuj styl zivota tomu, s cim disponuji, aby nebyli zavisli na nekom jinem, o rodicich nemluve. TO je moje povinnost je naucit.
Podle mne rodic ma za povinnost vychovat dite k sobestacnosti, aby se umelo samo o sebe a svoje deti posleze postarat. Jestlize z nejakeho duvodu - cimz minim, ze nejsou psychicky schopni - nemuze, to je potom jina vec.
Nechapu, proc by nejaka matka mela prodavat auto, ktere si zrejme koupila proto, ze ho ma potrebu, aby si dite koupilo pracku. Muze si vzit pujcku. A to myslim uplne vazne - ja teda osobne neznam lidi, kteri si kupujou neco jen proto, aby se s tim ukazovali, ale proto, ze toho maji z nejakeho duvodu zapotrebi. Matka auto, jako dcera pracku.
Předchozí