| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Anett...my tohle nemame. Jedine co se manzelovi nechce, je hrabani v me kabelce. Rikla ze v tom neporadku se vyznam jen ja. Ale jinak s tim problem nema.
Ja si beru i jeho telefon, kdyz muj nemuzu najit, stejne tak to dela on /pres telefony se nam ridi i cely dum/. Penezenku mi dava automaticky. Kdyz potrebuje rychle PC, vezme muj ultrabook. Stejne se tu porad povaluje a jeho je casto zapomenuty v aute. Ale je fakt, ze tohle zacal manzel a ja se tomu nebranila. Nam to tak proste vyhovuje. Ale ani v prvnim manzelstvi jsem to nemela jinak.
Jak to jednou bude brat mala to nevim. Zatim je teda rada, kdyz ji vsechno pripravim ja, vcetne uklizeni skolnich supliku a proste vseho. Proste nema nic, kam bych nemohla a ani mi nic nezakazuje. Je rada ze to delam. Ale predpokladam, ze to ma jako tatinek. To jsou veci, co jdou mimo ne. Oba jsou zapaleni pro to co je bavi a to kolem je jen nepodstatna kulisa /obrazne receno/.
Ad..ale ja jsem rada, ze to takhle funguje. A zajimave teda je, ze nemam vubec zadny pocit, ze by mi chybelo nejake soukromi /moje supliky ci neco podobneho/ a presto mam soukromi kdykoliv ho potrebuju. Nevim jak to vysvetlit.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.