Tramvaj je veřejnost, tam i hlučné děti patří. Ostatní co zdůrazňuješ jsem nikdy nezaznamenal. Dost dobře si nedovedu představit dítě kopajcí do židle někoho mimo jeho stůl a nikdy jsem ani nic tomu blízkého nezažil. Současná kina počítají s tím, že v nich bude startovat stíhačka a pro jistotu mají zvukovou hladinu nastavenou tak aby je přehlušila. Sednout si před děti aby mi museli sypat popkorn do vlasů je hloupost. Kina v současnosti jsou prázdná a tak pokud už si sednu k cizím dětem, tak účelem musí být snaha o interakci. Jinak mám spoustu možností jak být v dostatečné vzdálenosti. Mám pocit, že k tomu je třeba být strašně zpruzený a vyhledávat konfliktní situace. Po pravdě řečeno cizí dítě mně snad nikdy neobtěžovalo a nevím proč by mělo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.