| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

no vida... my se nakonec shodneme... ~t~

já samosebou neočekávám, že děti budou vychované samy od sebe, ale očekávám, že je budou vychovávat rodiče a to jaksi průběžně... jinak co se týká metody usměrňování, taky netvrdím, že správná cesta je děti seřvat, případně jim jednu střihnout... třeba syn je poměrně otravné dítko, nic ho dlouho nebaví, při delším čekání se nudí a prudí... když vím, že budeme trávit delší dobu třeba u doktora, beru s sebou různé odvaděče pozornosti - malou svačinku, knížku, autíčko... a pak to postupně vytahuju, když se začne blížit k hranici prudění... pak nastoupí různé hry, jako slovní kopaná, kolik modrých věcí vidíš, kdo první najde v zorném poli číslo 5 a podobně... takže když pak vidím v čekárně maminku, co si listuje v časáku, zatímco její dítě tam už stihlo roztrhat půl stojanu letáků, pomalovat pastelkou dveře, pošlapat ostatní sedadla a celou dobu nepřetržitě halekat, říkám si, jestli jsem tedy tak hrozná, když mi to vadí...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.