| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Anett, já mám taky zkušenost, že napomenutí od cizího člověka na děti funguje líp....třeba do obchodu, kde pracuji, chodí spousta dětí, samotných nebo s rodiči...některé se věci slušně prohlížejí, sem tam něco vezmou do ruky, vrátí přesně zpátky...no a pak jsou některé, které tam vběhnou, začnou všechno převracet, otevírat, žádnou věc nedají na původní místo....a rodiče je zpovzdálí pozorují a občas napomenou - bez efektu....v takových případech jim jdu sama říct, aby s tím přestali - samozřejmě na ně nekřičím, ale normálním slušným tónem a vysvětlím jim klidně i proč mi to vadí (třeba že se ta věc může poškodit a asi by si oni sami příště takovou koupit nechtěli...) a funguje to okamžitě.... a abych rodiče jen nekritizovala, tak musím říct, že se najdou i takoví, kteří když vidí, že tu jejich rozdováděné dítko bylo samo, tak se mě ještě zeptají, jestli tu něco neprovedly a jestli neobtěžovaly...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.