ale nikdo z nás není přece stoprocentně ukázněnej, ale přesto má právo od svého okolí vyžadovat, aby mu neskákalo po hlavě. Představa, že se přežírám, a tudíž nemám nárok od svého okolí cokoli chtít a musím si od něj nechat všechno líbit mi připadá úplně mimo. Stejně tak jako že tu kázeň dodržuju proto, že mi to nařídí nějaká "autorita" a ne proto, že já sama chci a vychází to ze mě (protože třeba nechci ztloustnout). Navíc ne každá autorita je autoritou stoprocentní a je potřeba k nim přistupovat i trochu kriticky a ne se bičovat za to, že nejsem ochotna/schopna je slepě poslouchat.
Ty máš nemocnou duši a dobrý doktor by to měl řešit v tomto kontextu...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.