| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Valkýro, mě taky stačí menší kontakt s "ostatními" lidmi, ale paradoxně potřebuju jednoho, kterému mám potřebu sdělovat každý prd, jen tak, aby věděl, abychom věděli oba. Nevím,jak to popsat. Nemusí to být partner, i když by to bylo romantické. Vždycky jsem někoho takového měla a nulovou potřebu ostatních lidí. Teď to mám úplně nově rozděleno mezi více lidí, s každým sdílím něco jiného. Komplexně podobného člověka mě samotné už jsem nepotkala dlouho, poslední byla moje kamarádka z VŠ, která se posunula jinam. Ráda dělám od všeho něco, někdy jsem povaleč a kavárenský plkač se sebepodceňujícími řečmi a řešením světových problémů, druhý den sportuju jako o život, třetí jsem "maminka", aktivní kariéristka s nasazením apod. Nemám nikoho jako já, kdo by rozuměl všem mým stránkám, protože prostě nejsem vyhraněná. Jedna kamarádka taková je, ale ta teď jede v tom "zábavovém" režimu, který nás od sebe vzdaluje. Já taková nejsem a pařit po diskotékách prostě nedokážu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.