Tvarohové samy o sobě jsou dost tvrdý, když to střihneš vařenou bramborou, je to tak akorát. V kraji mého dětství se dělaly 1) švestkový výhradně z bramborového (tenkého) těsta 2) meruňkový z tvarohového 3) jahodový z kynutého
Já jsem jako kuchařka vyškrtla ty kynutý(nebaví mě to míchat) a vzhledem k výživové hodnotě potravy jsem zkombinovala 1 a 2 (v tvarohu je bílkovina), co se týče krupice, je trochu nosnější(kypřejší) a klidně jde smíchat s moukou, nakonec ani s moukou to není žádná tragédie, když toho nesníš vagon a v tom samém dni nepřešvihneš sacharidy a sníš celkově odpovídající množství bílkovin a vlákniny, je to vlastně šumák.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.