Mám hodně podobné rozměry jak ty a myslím že je to hlavně díky dělené stravě. Jenom je rozdíl v tom, že já ji držím vlastně od mala a úplně automaticky.
Dělená strava je ale i tom, že si můžeš dát třeba rizoto nebo ne. Já ta samotná masa jím hlavně v zimě. V létě jsem na živu právě díky své lásce k rýži a luštěninám na všechny možné způsoby. Jím to buď s drůbežím nebo rybím a plody moře. Hodně to pokapu olivovým olejem a přesně po vzoru Italů, vůbec nepřibírám. Prý je důležité vařit to vše na skus a hodně prolévat tím olivákem.
Do Itálie jezdím léta, jejím manýry znám a tak vím, že kopa italských pokrmů po 21:00 večer zalitá olivákem a zapitá vínem je to nejlepší co můžeš pro svou postavu udělat. Co jí ty štíhlé Italky přes den nevím. Snídají později a stejně jak večer, dost opuletně.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.