Grainne - já netvrdím, že bych tam děti vzala, ale u mě se jedná spíš o obecný odpor ke kolektivnímu radování se či odporování čemukoli, včetně kolektivních sportů
Což ovšem neznamená, že průvodní vyznavače nějak odsuzuju - je mi to jen jedno
Transparent o manželovi by se mi líbil taky, ale nenašla nikoho, kdo by do toho šel s ní - není povahou rebel a jedna osoba průvod nedělá
Umělá tolerance za každou cenu...no, ještě před pár dny bych bez výhrad souhlasila, ale zúčastnila jsem se před víkendem setkání rodičů postižených dětí a zjistila jsem, že jsem měla doposud v 95% případů kliku na lidi a žila tak i s postiženým dítětem v růžovém světě tolerance a pohody.
Když jsem slyšela, co má za sebou velká část rodičů, či osamělých matek s dětmi svými, když některé při vyprávění zdánlivě banálních příhod, přes něž by se člověk, který se s tímto "100x nic umořilo osla" setkává minimálně, přenesl s úsměvem, plakaly a nemohly domluvit, protože se s netolerancí setkávají denně..., tehdy mi docvaklo, že ochrana jakýchkoli bezmocných, slabších, jiných..., nekončí nikdy, protože všude a vždy se najdou debilové, kteří dokážou jakkoli handicapovanému ztrpčit nebo i zničit život - a že těch debilů není málo...