| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Dobře, upřesním to, mám tradiční pojetí. Manželství je právní svazek, na rozdíl od volného soužití (na psí knížku, konkubinát či jak se tomu říkávalo). Rodina, tak v tradičním pojetí, co mám na mysli, je, když ti manželé mají spolu dítě či děti. Rodina pro mě není např nesezdaný pár, co má děti. Nejsou to manželé, můžou se ze dne na den rozejít, rodinu chápu jako něco stabilnějšího. Samozřejmě, u těch manželů můžou být i adoptivní děti.

Pokud bude homosexuální pár, budou vychovávat dítě, jednoho/jedné z páru a nebo adoptované, tak to pro mě rodina není. Nevadí mi, když si tak budou říkat. Ale jsem proti tomu, aby homosexuálové získali možnost uzavírat manželství. Když mají to registrované partnerství, tak to by jim mohlo stačit. Jako manželé by pak měli různá práva, co mají lidé, co jsou manžely. Samozřejmě, oni mají práva jako ostatní. Můžou se oženit, vdát - s osobou opačného pohlaví, mít svoje vlastní děti. Ty můžou mít i bez manželství a můžou si je vychováat, tak se tomu i děje. Jsem ale proti adopcím nevinných dětí do perverzních svazků. Nakonec, bude-li muž sám, tak mu nikdo dítě neadoptuje. Holku by mohl osahávat, kluka homosexuálně zneužít, že. Proč svěřit dítě dvěma mužům? Pro normální manžele tu jsou velmi přísné požadavky, komu dítě do pěstounství či adopce svěří. Je tu dosti naschválů, protože ty děti pak nebudou v ústavech, které zas na dítě dostávají peníze. Proč zvýhodnovat perverzní páry, když normální manželé tu mají dosti naschválů?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.