Přidat odpověď
No, aniž bych do toho chtěla nějak šťourat, tak ono to fakt jde, když se chce. Denně se 4 dětma na koupaliště, malé sedí na mělku a já s nimi, větší můžou dál a maji pro jistotu ježka. Prostě čachtačka. Plavání a podobné složitější radovánky jen o víkendu, kdy je k dispozici i druhý rodič.
I se 4 dětma se toho dá dělat spousta, předpoklad je chtění tvoje i těch dětí, aby byly schopné a ochotné spolupracovat a striktně poslouchat. Vysvětlím situaci, že do vody jen po prsa, já nemůžu s nima na hloubku, protože hlídám malý - a když souhlasí, jedeme, když ne, nic nebude. I 17 měsíční dítě dokáže spolupracovat, natož dvouleťáci.
Stejně tak chodily od mala cvičit, prostě musíš vybrat něco, kde jsou na tebe zvědaví a lítající děti nevadí, dokážou je zaujmout a zapojit. Já Takhle pokoušela 3 různá cvičení s různými postupy, nakonec nejlepší je Sokol, ti lidé jsou fakt nadšenci a děti je baví.
Stejně tak můžeš s nimi na kole, malé děti do vozíku a větší na sedačku, ještě větší na kolo a do větších kopců přistrkávat za záda.
Jestli se spíš tímhle přístupem sama nelimituješ a zbytečně nestresuješ.
Předchozí