Jsem celý týden sama doma, hurá!!! Chodím tedy do práce, ale manžel s dětmi si odjeli užívat k babičce a já, kromě toho, že si taky užívám (možná viz další téma), se snažím dohánět některé resty v domácnosti. Takže dnes jsem třídila část "spižírny". Jako vždy jsem v šoku, jak staré věci se mi podařilo objevit (a vyhodit), když přeci jen se této činnosti věnuji relativně často (určitě alespoň jednou za rok toho spoustu vyházím), akorát bohužel asi ne systematicky. Něco asi z kontroly vypouštím, protože buď mám pocit, že taková věc má trvanlivost téměř nekonečnou a nebo jsem přesvědčena, že zrovna toto jsem kupovala nedávno, dost přesně si to vybavuju ... Takže jsem dnes našla mimo jiné koření, co prošlo před 5-7 lety, umělé sladidlo prošlé v roce 2006 (myslím, že se s ním manžel nastěhoval
), různé polotovary prošlé v letech 2011 - 2013 ... Stává se Vám to taky nebo dokážete hlídat potraviny průběžně a ideálně je i včas spotřebovat?