| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Měla jsem dcery také "napřed" neboli spíše dříve vyspělé, četly, počítaly, násobily, znalosti měly, pohybově byly šikovné. Nejdřív jsem to také řešila, ale učitelky nejevily velkou ochotu věnovat se některým dětem moc individuálně. Tak jsem to nechala být a ony si postupně hned v první třídě samy našly hodně mimoškolních aktivit (hudba, sport, výtvarka), které je bavily a věnují se jim dodnes. Jsou dle mínění okolního světa "přetížené" množstvím aktivit, ale ony jsou v tom spokojené, vyžadují to, věnují se naplno svým vícero koníčkům, což si mohou dovolit už proto, že je škola ve volném čase nijak nevytěžuje. Ve škole jim pak nějak asi nevadí, že se stále trochu nudí a naopak tam chodí moc rády.
Z toho jsem si odnesla, že to tolik skloňované rozvíjení nemusí nutně znamenat, že je budu dávat na náročnější školy a k náročnějším učitelkám, prostě rozvíjí svůj hudební a sportovní talent a další zájmy a to přece není málo.
Když se bude nudit, zkus ji zaměstnat jinak a nudit se nebude.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.