V pražský zeleni je vždycky moc lidí i moc psů - no a lidi, který se psů bojej nebo je nemaj rádi, tak ještě hůř nesou, když se psi třeba honí a poperou, a stěžujou si...a na tolik psů je málo místa na hovna a lidem vadí smrad a hovna na zemi no, a co když mě očuchá a chyťte si ho a přivažte ho a co když mi porazí dítě a pochčije nohavici...a ve společnejch prostorách baráku nemlich to samý a navíc von vám tam včera štěkal a já jsem to řek na družstvu... no prostě já jsem si v pražském malém bytě psa nepořídila kvůli lidem, co o něj nestojej a nechtěj s ním bydlet.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.