Přidat odpověď
Mače..,
chápeš špatně...
Ty vztahy se vyhrotily až poté, co už ho u sebe měli, zhruba po cca 3 týdnech. Sami se mi nakonec nabídli, že mi s ním pomohou. Do té doby bylo vše ok. Na všem jame se dohodli. Po těch 3 týdnech ovšem začali mít větší potřebu ( pro mě fakt neúnosnou ) a po mém rozhodnutí, že se vrátí domů, mi bylo třečeno, že ho nepustí a že tam s nimi do konce srpna bude. Od té doby jsme na nože, i když se fakt snažím s nimi v dobrém vycházet. Ale vydírat ae opravdu nenechám.
Jen jsem potřebovala na chvíli uklidnit prostor. U nich by měl klid na učení a více prostoru. Ovšem ve finále jim nabulíkoval jen to, co se mu hodilo použít do krámu proti mně a u nich dělat, jak je ten on dobrý. Takže to pachtí mezi sebou vzájemně proti mně a ve finále vydírají...jemu je tam evidentně líp - bodejť ne - má tam svůj pokoj, byt je velký, klid ( žádní další 3 sourozenci a minibyteček, kde se o každého zakopává ). Přeju mu to, jen mi vadí, že i když jsme se teď viděli po x týdnech, tak byl na mně hrubý a opět natahoval ruce. A pak mě bombardují sms, co že to po něm vlastně chci a chtějí víc a víc....
Předchozí