Nakonec jsme si nechali zavest obe. Zasekla jsem se na predstave, ze by jedno splachli, to bylo taky pro mne tezke... Embryolog vsak tvrdil, ze kazde jsou morula hodne rozdilne kvality a tak nevidi moc pravdepodobne, ze by se chytly obe. Pokazde kdyz jsme byli na transferu drive, dali nam dve a bud se nechytly vubec nebo se chytlo jedno. Vicecetne tehotenstvi je dle lekaru pro mne ze zdravotniho hlediska spatne. No ale meli je uz rozmrazene, tak co bylo mozno delat?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.