Můžou je zamrazit po jednom. Aspoň dnes už, konkrétně mám zkušenost z Gennetu Praha. Dle jejich informace pojišťovna hradí 2 "zkumavky" (straw) a já jsem dostala vybrat, jestli chci zamrazit po jednom, nebo po dvou. Další straw je možné doplatit, už nevím za kolik, ale vzhledem k celkové ceně to zas taková pálka není. Já jsem se přesně z tohoto důvodu chystala případně něco dopatit, ale zamzažovala jsem pouze 2 embrya, tak to nakonec akorát vyšlo. Kdyby jich bylo třeba 10, tak možná taky zamražuju po 2, ale při nízkém počtu nevidím žádné výhody. Navíc jsem stejně plánovala případně transferovat pouze 1 embryo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.