Ráchel, jo, šlehaný tvaroh s ovocem, nebo třeba ohromný úspěch má mléčná rýže s ovocnou omáčkou (normálně poctivě uvařená mléčná rýže, vychlazená a politá mixovaným nebo pasírovaným ovocem). jenže všechno tohle představuje nárok ná práci kuchařek. A v jídelnách připadá 1 kuchařka na cca 100 strávníků. To je jeden z hlavních důvodů nárůstu používání hotových výrobků - kuchařky to nestíhají dělat všechno ručně. A používání hotových výrobků obecně (ne vždy, některé věci jsou ve školním starvování dotované a to velmi podivným systémem, vždy jen konkrétní výrobek konkrétní firmy) je dražší než to ušlehání tvarohu, takže pak chybí peníze jinde, tak se jde šidit třeba maso a zelenina...a točí se to všechno v kruhu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.