V podstate muzu potvrdit tve obavy - verila jsem svemu byvalemu ucetnimu. Pak jsem jednou namatkou udelala kontrolu a zdesila se. Musela jsem nechat udelat dodatecne danove priznani a na doplatku nas to stalo kolem 100tisic korun /a to jeste nebylo v behu DPH/. Jiz je to dost let zpatky, od te doby mame danovou poradkyni s kulatym razitkem a i kdyz to neni levne, za ten klid to stoji. Takze klidne do toho jdi, ale danare si pohlidej, aby mel zodpovednost, kdyz udela chyby.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.