Přidat odpověď
Libik, naprostý souhlas s tvým odkazem, kopíruji z něho:
"Pravý recept na svíčkovou
Stejně, jako třeba u bramborového salátu platí i u svíčkové, že neexistuje jediný a zaručeně „ten pravý“ recept. Receptů na svíčkovou je mnoho. Liší se použitím různých druhů surovin, ingrediencemi a také jejich poměrem. V každém případě, dobrá svíčková omáčka má sladko-kyselou,mírně navinulou chuť, kterou vhodně doplňuje maso, brusinky a citron, případně šlehačka. Někdo dává přednost výraznější, kyselejší chuti, další má raději více sladkou a krémovější omáčku. Jsou tací, kteří trvají na velmi husté a hodně kalorické svíčkové, další dají přednost omáčce lehčí a lépe stravitelné. Prostě, ta nejlepší svíčková není pro každého stejná."
Předchozí