Taky jsem vyhazovac. Nesnasim hromadeni cehokoli. Ale chodil jsem s chlapkem, co byl sberac. Nechapala jsem. Nevyhazoval skoro nic, vsechno skladoval....navic to byl typ, co se kvuli praci docela casto stehoval, takze kazdy da roky vsechny ty kramy (co objektivne k nicemu nebyly), zabalil do krabic a stehoval. Postupne vlaste uz je z krabic nevybaloval, takze mel krabice nesmyslu ve sklepe.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.