| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ale jo.... měla jsem téma, ve kterém mi spoustu lidí nedávno dost pomohlo, i reakcemi, které nebyly adekvátní, ale byly pravdivé. Dost mě to "zvedlo", když jsem to potřebovala. Byla jsem trs sebelítosti a utrpení. POtřebovala jsem slyšet (číst) přesně tyhle reakce, i když někdy "přísné", ale po chvilce přemýšlení reálné a vlastně i povzbuzující.....
Téma, o kterém mluvíš jsem ještě nečetla, teď dočítám reakce na své poslední téma, abych ho mohla nechat smáznout.

Někdy mě tu pěkně naštvou, ale DÍKY DÍKY DÍKY všem za to, jak mě podrželi, když mi bylo blbě. Jsem ráda, že i negativní reakce typu "se tak nelituj, vždyť to se holt stává", byly a mozek mi je vzal, protože když má člověk s něčím problém, nechce být litován, potřebuje nakopnout.
Moje situace se sice od té doby nezlepšila, ale psychika ano. Vím, že na to nejsem sama.... a to je pro mě důležitý. Budu díky tomu moci být oporou těm, kteří mě potřebují, jako tady lidé byli oporou mě, kteří mi reagovali na můj stesk.... V tom vidím tu pozitivitu. Někdo mě pomůže se "seškrábnout" z psychickýho dna a já můžu pomoci někomu dál.
Je mi o dost lípo. V noci na sobotu jsem hodně četla a dost brečela. Ale o to víc jsem teˇ%d silnější a nehroutím se.
Až to dočtu celé, dám to smazat, ale určitě jsem za hodně vděčná.
Ad Zufi... téma jsem ještě nečetla, ale zahlédla jsem v Knize, že snad byla zablokovaná, či co, což mě mrzí, protože ač nedílíme VŠECHNY názory, ve spoustě věcí jsem přesvědčený, že je Zufi chytrá ženská, která se rve se životem způsobem sobě vlastním, má neobyčejný přehled o historii a je dobrá učitelka.
To, že někomu přijde, že "si stěžuje, plká nesmysly a lituje se" mi nepřijde zas tak strašné. Kdo z nás občas nemá jiné své "neduhy", že.~k~
Mám Zufi ráda a trochu mne to mrzí. Mla jsem díky ní přehled o všech událostech, které by mě kolikrát ani neapadaly. Milovala jsem její dějepisná historická témata.~s~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.