| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Vážně beru ty lidi, které znám osobně, nebo minimálně si s nimi píšu mailem soukromě. Ovšem vzhledem k tomu, že těch skutečných známostí mi z rodina.cz pošlo povícero (asi 12, jestli dobře počítám), tak určité diskuse s velkou účastí těchto osob vnímám opravdověji a vážněji, už to je pro mě takřka reálný rozhovor.

Sysifovský život mi nic neříká. Nevím, oč jde, nečetla jsem.
Dění kolem Valkýry taky neznám, vím, že sem takový nick přispívá, málokdy ale do témat, která mě zaujmou, myslím, že jsem ji zaregistrovala v nějaké diskusi o úklidu. Nějak popisovala, že má na zahradě jakési kůlny a složené harampádí či co a neví, jak to uklidit, protože tuším manžel to nechtěl odvézt do sběrného dvora. Jinak moc nevím, co by se kolem Valkýry mělo dít.
Dění kolem Zufi - to taky netuším, co by mělo být. Všimla jsem si, že nějakou dobu se tu nick Zufi objevoval pořád, absurdně a obtěžujícně narušoval zcela nesouvisejícími vulgaritami diskuse, myslím, že zároveň to dělal jakýsi nick Mystik a ty dva nicky tvořily spolu nejapně hrané "duety". Předpokládám, že jde o tutéž osobu, která tu měla rozviřovat provoz kvůli návštěvnosti a tak jako hraje "dva nepřátele". Obtěžovalo mě to natolik, že jsem se na rodina.cz prakticky přestala dívat. Naštěstí to někdy během léta přestalo, tak se sem teď dá zas aspoň trochu chodit něco počíst. Doufám, že to zas nezačne, bylo to velmi otravné.

Nepředpokládám, že by se se mnou chtěl někdo zdržovat, když "nesleduju Dění", ale měla jsem v rámci PMS výjimečně akutní potřebu přispět také do nějaké diskuse "vo ničem" ~:-D

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.