Jako že se dotknout rohlíky a má to stopy...to je pro mě nějak nepředstavitelný. Protože v tom případě - to je nutné kupovat jen potraviny připravené v bezlepkově oddělených provozech? Mouku od firmy která dělá jen bezlepkovou? Protože pokud se lepek přenese jen dotykem, tak podle mě není nikdo schopen při výrobě potravin zajistit 100% bezlepkový provoz a ty stopy jsou prostě všude. I na potravinách označených jako bezlepkové je napsané, že mohou obsahovat stopy lepku. A pak nevidím důvod řešit stopy na vařečce. Mám z toho hlavu jako škopek.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.