| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Clary, jenže tohle je těžký. Ona ta kolegyně dělá na svých 100%, a potřebuje stejně tak jíst a bydlet, jako já. Takže je to takové to zcela znehodnocené a nikdy nenaplněné heslo "každý podle svých schopností, každému podle jeho potřeb". Kdyby byl na každého spoleh, že dělá co může, tak za mě ok. Ať dělá čtvrtinu co já a dostane stejné peníze, protože tomu věnuje stejné úsilí. Protože já jsem se šikovná narodila a není mojí zásluhou, že jsem rychlejší... Jenže takhle to pochopitelně nefunguje. Lidi se flákaj a tak... Jak by to mělo být ve škole, u dětí, to je jiná věc - známky to skutečně staví do té "pracovní" situace.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.