Ráchel, ale kromě vztahu ke škole existuje ještě něco jako vztah k předmětům. Já brala školu celkem věcně, ale bez ohledu na to jsem se těšila na každou hodinu dějepisu a před každou hodinou fyziky jsem měla žaludeční neurózu. Že mi fyzika nejde a nebaví mne jsem věděla samozřejmě i bez známky, ale když vidíš červeně opravenou chybu, tak znáš i jisté podrobnosti. Jenže rodič tu písemku nevidí a tudíž, pokud by se s dítětem chtěl učit doma, mu slovní hodnocení bude platné jako vládní vojsko v Itálii...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.