No měla jsem pocit, že mluvíme o druhém stupni a těm teda není devět. A za mého děství, bylo běžné, že marodům se nosily domů úkoly a když marod něčemu nerozuměl, tak mu to vysvětlili. Jinak nejůčinější doučování co jsem kdy měla, byla spolužačka. Můj otec, jinak velmi uznávaný a oblíbený učitel. mě po deseti minutách dal pár facek a vzdal to. Nikdo z jeho žáků mi to nevěří. Pan profesor no ten by nikdy... je nejčastější reakce. Ono slabší není vždy blbý.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.