Přidat odpověď
Dobrý den, také jsem měla takový sen několikrát, skoro uplně stejný. A mam zkušenost, ze sen, který se mi zda vícekrát, se alespoň castecne splni, ale muze to byt třeba i po letech, Takze si to uz clovek nespoji s temi sny.
Ale me se asi za rok s temi zuby zacalo opravdu něco dit. Nejdrive jsem se citila psychycky hure, jakoby me opustila moje vnitrni sila, a to se mimo jiné zacalo projevovat tak, ze jsem si v noci nevedome tiskla zuby k sobe takovou silou, ze me pak rano bolely a zacaly e mi křivit. Z toho jsem byla ještě vice v depresi.
ZUbarka mi udelala takovy silikonový chránic, který dost pomohl, ale zacali mi zase zloutnout zuby, zubařka mi neverila ze to muze byt z toho chranice. Ale dnes uz vim ze je to z neho, zrejme na zubech kvůli chranici zustava vice plaku, který pak narusuje sklovinu a zuby zezloutnou. Bohuzel ho musim nosit dodnes, i když vim ze mi zaroven skodi.
Nic tragického se mi tedy se zuby nedeje, ze by se mi kazily nebo dokonce padaly, ale ten hrozny pocit, který jsem mela v tom snu, pocit bezmoci, se opravdu dostavil a nasledne se kvůli stavu mych zubu prohloubil, takze uz je mi ineprijemne se usmívat na lidi kvůli mym zubum.
Takze ted vím, pozor na sny!
Předchozí