| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Závislá jsem jen na rodině, ale chodím i jinam.

Na FB hlavně do tématických skupin, kde je možné pokecat s lidmi s podobnými starostmi nebo zájmy, to tady moc nejde. Jak se o to člověk pokusí, vždycky se najde někdo, kdo mu to omlátí o čumák. To mi přijde líto, protože jsou věci, které bych ráda probrala právě s těmi konkrétními, no ale nedá se. Na FB se zase nedá moc diskutovat jako diskutovat, je to spíš výměna nápadů.

Na FB píšu mnohem méně než sem, v přátelích mám buď lidi, které znám odtud a nejlépe osobně, nebo příbuzené a spolužáky, se kterými by člověk jinak ztratil kontakt. A je to tam spíš o tom, že víme, že jsme, žádný intenzivní kontakt netřeba.

Tady naopak, ani není nutné mít něco k řešení, ale vyměnit pár slov s konkrétními lidmi potřebuju. Nebo si od nich něco přečíst. Ale jak už jsem psala mnohokrát, já odtud znám tolik lidí osobně, že je to pro mě takové malé městečko s drbárnou na návsi. S mnohými si vidíme do talíře víc, než dva sousedé v reálu.
Oddělit rodinu.cza od reálu je pro mě už nemožné, ty světy jsou příliš propletené a jeden bez druhého už není kompletní.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.