| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

navážu svůj dotaz na zakladatelku, je možné podobné věci řešit pomocí odborníků z PPP už v MŠ? Náš syn nastoupil v září do MŠ a v posledních dnech z něj začínají "vypadávat" informace typu " Pepíček mne v šatně strčil tak, že jsem hlavou narazil do skříňky a moc to bolelo" na dotaz, zda ho strčil schválně, nebo omylem při převlékání odpověděl, že schválně, ještě se u toho smál... za pár dní přišla informace " Pepíček s Toníčkem mne kopali v šatně do pindíka" ~a~ a smáli se, že brečím" na náš dotaz, zda to řekl paní učitelce odpověděl, že ne. Řekli jsme to učitelce následující ráno při předávání syna a za dvacet minut(vraceli jsme se se zapomenutou věcí zpět do školky, syn nás už neviděl a u rozhovoru nebyl)nám hlásila, že je vše vyřízené a v pořádku. Je to vůbec možné, to takhle rychle "vyřídit trvale" v kolektivu 3-5 letých dětí? Už máme blbý pocit z toho, že vypadáme jako "notoričtí stěžovači", ale co vlastně poradit malému, jako řešení(kromě hlášení učitelce, což ovšem ani přes opakovanou radu z naší strany stejně neudělal ~:( )a jak postupovat v jeho nejlepším zájmu?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.