navážu svůj dotaz na zakladatelku, je možné podobné věci řešit pomocí odborníků z PPP už v MŠ? Náš syn nastoupil v září do MŠ a v posledních dnech z něj začínají "vypadávat" informace typu " Pepíček mne v šatně strčil tak, že jsem hlavou narazil do skříňky a moc to bolelo" na dotaz, zda ho strčil schválně, nebo omylem při převlékání odpověděl, že schválně, ještě se u toho smál... za pár dní přišla informace " Pepíček s Toníčkem mne kopali v šatně do pindíka"
a smáli se, že brečím" na náš dotaz, zda to řekl paní učitelce odpověděl, že ne. Řekli jsme to učitelce následující ráno při předávání syna a za dvacet minut(vraceli jsme se se zapomenutou věcí zpět do školky, syn nás už neviděl a u rozhovoru nebyl)nám hlásila, že je vše vyřízené a v pořádku. Je to vůbec možné, to takhle rychle "vyřídit trvale" v kolektivu 3-5 letých dětí? Už máme blbý pocit z toho, že vypadáme jako "notoričtí stěžovači", ale co vlastně poradit malému, jako řešení(kromě hlášení učitelce, což ovšem ani přes opakovanou radu z naší strany stejně neudělal
)a jak postupovat v jeho nejlepším zájmu?