Přidat odpověď
Vím, že to tady řešíme léta. Ale jsem tak plná vzteku, že se z toho musím alespoň vypsat. Před půl hodinou mi volat syn, 5. třída ZŠ. Integrovaný spolužák, který je již integrován pro své agrese a nekompatibilitu s normálními dětmi v několikáté třídě a nyní již rok na jiné škole. Rodiče umetají cestičku. Tak tento chlapec před několika hodinami málem umlátil v šatně po tělocviku spolužáka. Můj syn ho od něj odtrhl, kdy už ten napadený chlapec nemohl dýchat. Učitelka s nimi do šatny nechodí, tak se prý zítra podívá na kamery. Vyšetřovala to následující hodinu s dětmi. Všichni se postavili za toho poškozeného chlapce, který je ještě ke všemu o půl hlavy menší. Učitelka se toho agresora proti dětem zastávala v tom smyslu, že má určité hendikepy atd. Ale do prd..e, sakra, to si může dovolit zabít ostatní dítě, jen proto, že papír na hendikepy?
Se třesu vztekem a už jsme držela telefon, že zavolám učitelce. Syn mi říkal, ať počkám do zítřka, jak učitelka vyhodnotí záznam z kamer. Je to asi rozumnější, ale co byste udělaly?
díky za názory, jsem úplně vyflusaná
Předchozí