Přidat odpověď
V čem děláte kaše a jídla, která jsou s jíškou?
Dosud jsem používala teflonový hrnec. Teď mám nově indukci,včetně nového tefloňáku. Ůspěšně jsem ho vlastní blbostí poškrábala, mixovala jsem polévku ponorným mixérem (mým prvním, tudíž mi nadšení, že nemusím polévku přelévat do robota nedošlo, že s kovovou koncovkou ponorného mixéru ten teflon odepíšu).Budu muset koupit nový hrnec, neumím uvařit krupicovou kaši, pudink, polévky či omáčky s jíškovým základem na nerezovém povrchu, aniž by se to chytilo.
Co doporučíte - jít zase do teflonu, nebo existuje jiný nepřilnavý materiál použitelný na indukci? Na nerezu nebo litině to neumíchám, to jsem zkoušela. Na indukci se teflon blbě shání, aspoň co jsem koukala na netu - tenhle hrnec byl z akce z Lidlu. A navíc se o teflonu říká leccos, že...
Předchozí