Ano, rukou člověk dnes moc už nepíše. Ale i tak mi přijde divné neumět psát rukou. Já si třeba občas dělám nějaké poznámky rukou. Třeba když si něco opisuju z internetu, recept apod. a určitě se najde spousta dalších věcí. Zbytečné mi to rozhodně nepřipadá. Navíc to není snad tak zatěžující, aby se to ze školy odstranilo. To potom můžeme pokračovat dále a odstrnovat další předměty, protože co si budeme říkat, člověk toho ze školy 80 % nikdy nevyužije. Jenže právě na té ZŠ nebo SŠ neví, co bude jeho povolání a co potom ve skutečnosti využije. Tak se seznámí trochu se vším, a podle toho se potom rozhodně, čemu se bude věnovat více.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.