| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Abych te uklidnila. Memu muzu je 55. Spime spolu malo, protoze nam to casto moc neklape, jsme oba dva zklamani a nstvani - ovsem jako roina a jako rodice fungujeme velmi dobre. V realu to vypada tak, ze ja hodne pracuji a jsem rozbehana venku, muj muz pracuje doma, vyzvedava deti a tak - za to jsem mu velmi vdecna. Vecer jsem hotova, dam si vanu a jdu na pocitac, obcas se divame spolu na televizi. Obcas si o vikendu dame vino a mame sex, pak je to skvely. Ale to je tak asi nanejvys jednou za mesic. Pro me je to velmi malo, ale jak jsem vytizena, tak si to ani neuvedomuji. Delam si radosti sama pro sebe, treba dnes jsme byly s dcerkou nakupovat a moc jsme si to uzily! Tak trochu to kompenzuji jidlem...Proc ti to pisu - sex je velmi citlive tema a v dlouhodobem vztahu je to nekdy tezke...Zkus si se vym muzem o tomto problemu promluvit, zkus zapracovat sama na sobe, abys ses citila dobre a v pohode a aby to z tebe vyzaovalo- nekdy staci prihlait se na pravidelne cviceni, zajit k holici a zkusit novy uces, nove vystrednejsi boty - neco, co ti doda sebevedomi. Pokud to nenakopne tveho muze, muze to nakopnout tebe. Udelej neco pro sebe!!!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.