| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zdravotní problémy se spíš projevují špatnou erekcí.Ejakulace je skutečně spíš problém stimulace.Něco o tom vím,mám velmi vášnivého,leč postaršího milence a tomu báječně stojí,zato ejakulace je někdy problém.Oběma nám o ni hodně jde.Takže jsme vždycky zkoušeli všechno možné,aby to fungovalo.On sám to popisuje,jako když se pumpuje voda ze studny a v určitém bodě se to zastaví a musí se začít znova na poněkud vyšší úrovni a tak postupně dál a dál až se dostaví kýžené vyvrcholení.
Když máme dobrý den,tak vyvrcholí po několika změnách polohy análně,když horší,tak to dokončíme manuálně.
Když je dobrá vůle,dá se dělat ledacos a navíc si při tom člověk užije spoustu rozkoší.
My jsme měli takové období,kdy jsem podceňovala ty jeho vrcholící problémy a on usoudil,že bychom měli sexu zanechat.Scházeli jsme se chvíli jen jako kamarádi,ale pak nám to nedalo a zase jsme to zkusili.V té době jsem se zapřísáhla,že orgasmus bude,kdyby na sůl nebylo.A je.
MMch.Mě je 55 a jemu 68,tak neztrácejte holky naději.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.