Přidat odpověď
Musím se přiznat, že když se ke mně doneslo, že sušičky sráží oblečení, byl to pro mě zásadní obrat v mém jednoznačném názoru, že hned jak se rozbije moje vrchem plněná pračka (kterou jsme měla za svobodna, do mých "minipodnájmů jediná možná), pořídíme s předním plněním a na ní sušičku. Manželovi se to vůbec nelíbilo kvůli spotřebě, s čímž jsem měla v úmyslu tvrdě bojovat. Ale "lehká" vyjádření kamarádek ve stylu "no jasně, že se všechno srazí, já už s tím počítám a kupuju dětem oblečení o číslo větší" plus zkušenost, že oblečení po synovi, které jsem posílala švagrové, disponující (přes velký dům a zahradu) se mi pro mladší dceru vracelo opravdu sražené, vedla k tomu, že jsem "boj" vzdala a suším prostě i nadále v bytě. To fakt Vy, co používáte sušičku, považuejete za takovou "drobnost" to srážení prádla? Neumím si představit, že bych s pořízením sušičky musela pořídit komplet nový šatník pro celou rodinu ... (jasně, počítám, že se sráží asi hlavně balna, šusťákové bundy asi ne, ale stejně)???
Předchozí