| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

magrato1, samozřejmě že ne každá práce se dá dělat "kdekoli", ale reagovala jsem na Monty, o které vím, že se živí psaním. Takže průmyslový šicí stroj nepotřebuje. "Ani to psaní" - no, "pořádné" psaní je na soustředění zrovna dost náročná práce, mmch... Pro představu práce, která se dá: "v kavárně" (pro mnohá místa poněkud přehnaný výraz) mi stačila hlava a nouťas, pracovala jsem s rozsáhlými datovými soubory (úpravy, převody do jiných formátů, analýzy...), řešení chyb softwaru - tj. přijít na to, o co jde (uživatel mi to napíše "selsky", a můj úkol byl zjistit, které místo sw "zlobí" a předat to IT oddělení již přepsané do jejich řeči), případně opravdu "odpovídat na e-maily" - opět rady ohledně užívání SW uživatelům (takže ve skutečnosti to není jen "napsat něco", člověk musí zjistit co, případně nafotit printscreeny aby návod byl blbuvzdorný...), případně spolupráce s IT. Nebylo to úplně triviální, přesto se to dalo dělat odkudkoli, dokonce i na lavičce v parku.

Moje děti se samy nedopravovaly do nějaké 4. tř. zš z bezpečnostních důvodů (rozumově a fyzicky by to zvládly, ale "nepustili" jsme je - Praha), později někam již ano, ale většinu stejně nestíhaly kvůli vzdálenostem a možnostem mhd. Taky jsem je raději večer dopravila z tréninku domů i ve sš věku, aby byly doma dřív a necestovaly samy za tmy.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.