bin...tydny a tydny.... no nedavno jsem nekde cetla, kde nejaky uprchlik riklal, ze cesta trvala cca tyden...z Turecka. Rekla bych ze pres vodu, pak vlakem pres Recko a Albanii a Makedonii? /ja ty trasy moc neznam/ a u hranic s eu na ne ceka prvni autobus, na dalsi hranici dalsi autobus, a na dalsich hranicich dalsi autobus a ten je doveze az k nam do mestecka /treba/...ti lide vypadaji normalne /nepozorovanala jsem unavu/ a teda....ten cca tyden mi vyrazil dech. Myslela jsem, ze to jdou mesice....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.