| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

hlavně je výjimečná tím, že i ty děti mají celý den volno.

asi jak kde ~d~ moje děti ne vždy mají o víkendu celý den volno. nejstarší holka o víkendech jezdívala s vodákem na vodu nebo chodila brigádničit ke koním, to už tedy teď pro jiné zájmy padlo. mladší dvě jsou u ochránců přírody, ty taky o víkendech mívají i vlastní akce. naposledy byly připravovat ptačí a netopýří budky na zimu. jako i my, rodiče, s nimi chodíme do lesa, ale co naplat, ono je něco jiného jít do lesa s rodiči nebo s partou kamarádů (já to zažila i jako dítě - není ani jedno horší nebo lepší, prostě je to každé jiné a chtěla jsem zažívat oboje).

navíc třeba já jsem rozvedená, některé víkendy děti tráví s otcem. snažím se s ním domlouvat tak, aby děti u něj byly, když já jsem v práci, zrovna tak jako se snažím si v práci služby proházet tak, aby sloužila ty víkendy, kdy jsou děti pryč s ochránci přírody. takže pracuji, když děti stejně nejsou doma a oplátkou za to mám volno ve všední den, takže jsem doma hned, když po obědě přijdou ze školy nebo když mají nějaký z mnoha volných školních dní (prázdniny, ředitelské volno). a i když zrovna ten den mají odpoledne kroužky nebo odpolední vyučování, tak si aspoň v klidu udělám, co potřebuji, oběhám nákupy či doktory a nemusím to honit po večerech cestou z práce. já na nepřetržitý provoz nedám dopustit, dělat třeba na ambulanci ranní od pondělí do pátku, to by mě zabilo ~t~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.