jo a novodobý fenomén to opravdu není - když jsem se narodila já, moje babička nechala vzkázat mamince do porodnice, že to jméno má okamžitě změnit :))))
a manželova babička, a nakonec i moje babička obě vyprávěly, že jméno pro mladší z dětí vlatně nevybíraly, jedna byla přesvědčená, že čeká kluka a holčičí jméno nebylo, tak porodní bába napsala jméno maminky a druhá zase vzpomínala na přesný opak - čekala holčičku, byl to kluk a porodní bába zkomolila jméno tatínka - ani jedna by to jméno nedala, takto to přišlo a nikdo nic neměnil - což si neumím představit
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.