Ziji v zapadni Kanade a tady je Halloween pro deti nejvetsi svatek v roce.Alespon mi to tak pripada.Nase deti se na to tesi snad vic nez na Vanoce.Uz v zari kdyz nastoupi do skoly, resi za co pujdou na Halloween. Manzel s detma kazdy rok vykrajuje dyne a susime seminka v troube.Ja treba uvarim dynovou polevku nebo neco s dyni upecu.Jinak mi to s dekoraci zase moc neprehanime. Nase deti si vetsinou vymysli nejaky kostym a ja jim pomaham s realizaci.Pak jdou v kostymu do skoly kde vestinou probiha nejaka oslava.V telocvicne pak maji pruvod aby si navzajem masky prohledly.Vecer pak pozvu vzdycky pratele s detmi k nam.Dame si veceri a kolem pate vyrazime do ulice koledovat.Deti jdou zaklepou na dvere u rozsvicenych domku a reknou "Trick or treat" a vetsinou dostanou nejakou koledu.Venku se projdeme popovidame se sousedy.Ja jsem proste Halooween adoptovala a libi se mi.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.