To máš těžký. U nás kastrace stojí okolo 1500 a očkování ještě něco navrch. Aby bylo jasno, já naše kočky kastrovat dávám. A vždycky k ním přijdu tak, že přijde kotě, dva dny brečí někde pod dřevem. Nakonec to nevydrží naše psice a odstěhuje si ho k sobeě na verandu na gauč. Pak už nezbývá nic jiného, než se postarat. Takže člověk vypiplá, zaplatí veta... a do roka se kočka ztratí. Tu naší poslední podle všeho ulovila sova. Znám spoustu lidí, kteří kastrovali a už nekastrují. A spoustu lidí, kteří si kvůli tomu početnímu propadu pořizují koček rovnou povícero. Chápu je. Já si slibuji, že mi už nikdy žádnou...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.