Já fakt netuším jak žijete. Většinou jde náklady osekat. Zracionalizovat smlouvy na telefon. Zrušit kabelovku než se srovnám a řešit i to kde a kdy co kupovat. Z toho co tu v těch letech píšeš, mám pocit, že skromně nežijete. Ale každého boj. Nakonec některý průsery mohou být zničující pro kohokoliv, takže úplnou jistotu nemá nikdo. Já jsem tip co hraje na jistou výhru. Takže držím rezervy.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.