Přidat odpověď
díky za vaše názory,někdy mi to tu připomíná tichou poštu - na začátku je čert a na konci z toho vyleze třeba opice
- proti slečnám vůbec nic nemám,mám je ráda a jsem ráda,že kluci někoho mají,protože jinak by trávili spousstu času u pc nebo ten mladší pořád nějakou prací,telrfonováním a tak,v čemž ho naštěstí jeho partnerka krotí a ještě ho taky naštěstí vytáhne i ven,na prochajdu atp.
- jak píše Ráchel o očekávání díků od dětí,tak tohle mě nikdy nenapadlo očekávat,byť jsem promocí s vl. dětmi absolvovala několik a až ted při čtení diskuse mě ted došlo,že nějaké díky nezaznělo ani jednou,ale na to fakt nehraju a není to alfa a omega mého života
- co se týká pomoci od holek -to jo,to se nabízeli,ale kuchyn není nafukovací,tam bychom si akorát překážely a já když něco organizuju tak jsem zvyklá si do puntíku promyslet a připravit sama; to ale stejně není předmětem této diskuse,to bylo v té minulé
- celé to bylo jako zamyšlení nad tím,že jednou mají kluci nad něčím máknout,co se ukáže být obtížnějším,a nakonec jsou to ještě oni co se urazí,když jim rodiče skrz tady to rozhodnou nevycházet vstříc v dalších záležitostech
Předchozí