Mě když vykládali,jak zdravpoj žádné cesty na léčení chemoškou neproplácí,tak jsem se nedala,šla si za tím,vynaložila potřebný čas a úsilí a hle,uspokojivé výsledky se dostavili + jsem si ještě svou pravdu taky musela vyhádat s ošetřující lékařkou syna,která mi nechtěla dát příslušná razítka,vždyt to SE přeci neproplácí,říkala velmi přesvědčivě.Jsem jí to vysvětlila jasně a stručně a razítka potřebná byla natotata. S tvým přístupem máš holt to,s čím se smíříš ty a co si necháš nakukat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.