Přidat odpověď
Pokud byste nevěděli, co s volným dnem, tak to bude jedna demonstrace za druhou. Např. mně neznámý hudebník Přikryl organizuje výběr typů na dalšího prezidenta a pak na to bude navazovat vítací uprchlická demonstrace.
Ve 14:00 bude na Václaváku demonstrace proti uprchlíkům (se možná poperou s tou první demonstrací). Těch protiuprchlických bude hodně:
•Václavské nám. (prostor před Národním muzeem) – Za naši kulturu a bezpečnou zem – upozornění na problémy související s imigrací, apel Vládě a Poslanecké sněmovně ČR na řešení FB Událost Pořádá Lucie Hašková
•Hradčanské nám. – Protestní shromáždění proti nelegální imigraci a proti islamizaci Evropy FB Událost Pořádá BPI
•Václavské nám. (dolní část Můstek) – Na Můstku – Melantrichova – Staroměstské nám. – Celetná – Na Příkopě – Protestní shromáždění proti imigraci a islamizaci Evropy pořádá DSSS
•Klárov (park následně průvod k Úřadu vlády ČR) – Československé Národní povstání – Pořádá Projekt Československo
•Náměstí Republiky – Demonstrace za svobodu, proti imigraci, vetřeleckým kvótám, za vystoupení ČR z tyranské EU, připomenutí událostí 17. listopadu 1939 Pořádá ND
Asi budou i další, ale co jsem našla, to jsem našla. Jdete někam? Já tak možná shopping, dokud mi to nezatrhnou.
Předchozí