Přidat odpověď
Moje zprostředkovaná zkušenost je taková, že velká část rodičů dětí z 5. tříd se zuby nehty snažila dostat děti ze ZŠ Komenského kamkoliv jinam (pokud se nedostaly na gympl, tak na jinou ZŠ), jen aby nemuseli zůstat na "přebraném" 2. stupni. Na prvním stupni určitě bude moc záležet na konkrétní učitelce jako všude. Ale mám pocit, že na této škole je dost velká šance, aby ve třídách bylo víc různých "dis" dětí, vzhledem k tomu, že je to právě jedna z mála škol v okolí, kde je Aj až od 3.třídy (pokud se to nezměnilo v posl. dvou letech) a celkově má škola pověst "ne tak náročné" na rozdíl od ZŠ Pod Marjánkou (ZŠ Marjánka má být něco mezi tím) Hodně záleží, co od školy čekáš a jaké je dítě. Syn je Pod Marjánkou (bylo mi to tehdy jedno, jestli půjde tam nebo na Marjánku, o Komenského jsme vůbec neuvažovali kvůli vzdálenosti) a jsme naprosto spokojení, hlavně má úžasnou paní učitelku. Náročnější tam asi jsou, ale řada pověstí, co se šíří, je poněkud nafouknutá, resp. založená na tom, že jedna učitelka 1. třídy to před pár lety 1 školní rok opravdu přeháněla asi s náročností hodně (další rok už tam nebyla).
Předchozí