| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

mandelinko,

psala jsem, že na začátku byl JEDNÍM Z DŮVODŮ strach z dalšího těhotenství. To nám ještě oběma bylo méně než 35 let, což je u ženské, tuším, jedna z podmínek, ale nevím, nezajímala jsem se, protože ve třiceti jen málokdo stojí o definitivní jistotu, že už další dítě mít nebude. Já osobně to pořád ještě nevím, jen jsem holt měla 4 děti během 4 let (plánovaně, postupně, jak se situace vyvíjela, neplánované jen to, že místo dvou jsem najednou měla děti tři). A muž nás živí, je zodpovědný, věděl, že momentálně víc prostě nedá. Ale ani u něj to nebylo o tom, že už nikdy více.

No a postupem času prostě přestal být sex něčím, pro co by měl člověk něco dělat. Není to v našem vztahu důležité. Pokud bychom náhodou chtěli další dítě, můžeme ho mít, jsme ještě dost mladí vzhledem k tomu, v kolika se dnes dost obvykle děti rodí. Pokud bychom chtěli souložit a nechtěli dítě, můžeme znovu otevřít otázku, jak to řešit. Ale my nějak souložit nepotřebujeme no ~d~.

Nevím, co je na tom k smíchu. Nerozumím, jestli se mi vysmíváš a pokud ano, tak proč, nebo jestli to je nějaký vtip?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.