Rozhodnutí soudu se mi nelíbí, jsem spíše na straně policie, i když je docela dobře možné, že právně je rozhodnutí v pořádku. V zákonech jsou díry a ne příliš logické návaznosti, to víme všichni. Nikdo nejsme dokonalí a jsem ráda, jakým způsobem v době uprchlické krize policie postupuje, takže i pokud bych měla pocit, že ta jejich formulace k předložení dokladů nebyla úplně správně, doklady bych předložila. Paní situace využila zřejmě ke své mediální propagaci a protože se tím živí. Moc bych se nedivila, kdyby byla názorově v souladu s politikou Merkelové.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.